Lave priser på trenser til din islænder!

Vi har et stort udvalg i trenser til din islænder. Vores online butik bugner med et kæmpe sortiment i rideudstyr og alt lige fra islænder trenser til underlag kan du købe til faste lave priser igennem os. Vi er eksperter i rideudstyr og islænder heste, så er du i tvivl om f.eks. hvilke trenser, der passer til din islænder hest, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål og vejleder dig i forhold til at købe af rideudstyr til islænder og andre hesteracer. På dette link kan du se vores udvalg i grimer og trenser til islænder heste

trense til islænder

 

Astund håndlavet trense

Ástund håndlavet islænder trenser – virkeligt godt kram!

Hvis du vil have en original islænder trense, så er Ástund hovedleverandør af dem. Med en unik læderkvalitet og traditionelt håndværk, får du trenser fra Ástund, som er helt igennem rigtig god kvalitet. Fra Ástund har vi f.eks. en håndlavet flettet trense inklusiv galt nakkestøtte med messingspænder. Du kan købe denne trense her.

Islænder trenser med diamanter fra Hilbar og Hunter.

Er du til lidt pynt og glam, så vil islænder trenser fra Hilbar og Hunter sikkert falde i din smag. Disse mærker laver trenser med diamanter eller swarovski sten og er helt uimodståelige. Hunter har fremstillet en islænder trense i en klasse for sig, men den er også noget dyrere end den udsmykkede trense fra Hilbar. Du kan se begge islænder trenser på nedenstående links:

Hilbar islænder trenser

Hunter islænder trenser

Kommentarer er lukket